Waaruit bestaan de werkzaamheden:

IVR parket -All Rights Reserved-Traditioneel parket: Onder traditioneel parket worden vol verlijmde en genagelde patroon vloeren verstaan. Denk bijvoorbeeld aan Visgraat, Blokpatroon, Stroken, Vlechtpatroon, Versaille vloeren, Hongaarse punt, ladder patroon en nog veel meer te bedenken patronen. Daarnaast worden ook atelier vloeren (verouderd parket) onder traditioneel parket verstaan.


IVR parket -All Rights Reserved-Onderhoud: Voor het behouden van een goede bescherming van uw vloer kunt u kiezen voor een intensieve onderhoudsbeurt. Voor het eerstelijns onderhoud kunt U mij altijd raadplegen voor een passend advies en levering van de juiste produkten


IVR parket -All Rights Reserved-

Reparatie: Bij reparatie moet u denken aan schades aan uw vloer die door verschillende omstandigheden zijn ontstaan. Een goede aansturing is daarbij essentieel, om uiteindelijk tot volle tevredenheid naar een oplossing toe te werken. Een door mij opgestelde schade expertise is n van de mogelijkheden.
Daarnaast is er ook een mogelijkheid om kleine schades te laten herstellen tijdens groot onderhoud. Onder reparatie valt ook aanheling. Denk daarbij aan het doortrekken van uw vloer naar bijv. een nieuwe aanbouw.


IVR parket -All Rights Reserved-

Schuren: Het groot onderhoud van uw houten vloer wordt schuren genoemd.
Hierbij wordt de vloer schoon geschuurd en gepolijst.
Vervolgens wordt uw vloer met de door u gekozen afwerking behandeld. Wij kunnen u daarbij natuurlijk adviseren.


IVR parket -All Rights Reserved-

Laminaat: Er is een breed assortiment decors laminaat mogelijk. Met of zonder v groef of naast de gebruikelijke lengtes, extra lange delen.
Daarbij kan er afhankelijk van het gebruik van de vloer een passende oplossing worden geboden. Denk daarbij aan intensief gebruik of geluids reductie.


IVR parket -All Rights Reserved-

Multiplank: Multiplank is een van de mogelijkheid om een houten vloer te realiseren
De onderlaag is gemaakt van hoogwaardig Berken Multiplex met daarop een toplaag van de gewenste houtsoort en afwerking. Multiplank is zowel zwevend als vol verlijmd te verwerken.


IVR parket -All Rights Reserved-

PVC Vloeren: Wanneer een kunststof vloer vol verlijmd moet worden zonder verdere randafwerking is een PVC vloer de oplossing.
Een goede kwalitatief hoogwaardige PVC vloer is zoals ze noemen full proof. De vloeren zijn evenals laminaat in vele decors leverbaar.


IVR parket -All Rights Reserved-

Randafwerking: Naast een prachtige vloer is een randafwerking bepalend voor het totaalbeeld.
Hierbij kunt u denken aan bijpassende deklatten en plinten (plinten zijn leverbaar in verschillende hoogtes en decors)